Bestil vin online til firmajulegaver

Bestil vin online til firmajulegaver

Vinterperioden er sæson for firma julefrokoster – og for at skulle sammensætte firma julegaver til såvel de trofaste medarbejdere som til kunder, samarbejdspartnere, leverandører og andre vigtige interessenter for din virksomhed. Og hvis du vil have mest for pengene, når du handler ind til disse begivenheder, bør du lægge dine indkøb af vin til online shops.

Hvorfor skal jeg købe vin online?

Det kan godt betale sig at bestille vinen til såvel julegaverne som firmaets julefrokost online. Når du handler i en online shop, får du mest for pengene – og du får typisk også adgang til et meget større udvalg (og en større volumen) af vin og spiritus, end du ville kunne få i en fysisk butik. Dette skyldes dels, at en webshop ikke optager butikslokaler, og derfor blot skal betale for lageropbevaring, og dels, at der er mulighed for at sælge mere vin online end gennem en fysisk butik – og derfor kan forhandleren købe større kvantum hjem. Dette medfører en lavere indkøbspris, hvilket smitter af på salgsprisen.

Hvor finder jeg kvalitets vin online?

Der er selvfølgelig den lille hage ved, at du ikke altid kan være sikker på, hvad det er du bestiller. Hos Winther Vin, som er en fysisk butik med en tilhørende webshop, er du garanteret vin i høj kvalitet, uanset om du handler i den velassorterede butik i Birkerød, eller om du henlægger din forretning til den online shop på winthervin.dk.

Er du interesseret i at prøvesmage varerne inden du bestiller, kan du altid kigge forbi butikken i det nordsjællandske. Og Winther Vin kommer gerne ud i din virksomhed og arrangerer en vinsmagning, hvis du ønsker at forkæle medarbejderne med lidt mere end blot en fyraftensbajer – eller give dem medinflydelse i forhold til hvad der skal serveres til firmajulefrokosten, eller fyldes i årets julekurve.

Læs mere på winthervin.dk