Bevar dit badekar med emaljering af badekar

Bevar dit badekar med emaljering af badekar

Dit badekar er måske lidt gammelt og slidt – men dette behøver absolut ikke at være nogen grund til at skrotte det. Mange mennesker vælger at bytte deres gamle badekar ud med en smart bruseniche, som både passer bedre til hverdagens behov for et hurtigt og effektivt brusebad og samtidig sparer plads på badeværelset.

Men er du – i lighed med flertallet af alle andre mennesker – en stor fan af afslapning og wellness, vil det faktisk være en dårlig idé at skille dig af med badekarret. Især hvis det blot er blevet lidt ridset i emaljen, og fået nogle misfarvede plamager hist og her. Dette kan nemlig sagtens fikses hurtigt og effektivt med en professionel maling af badekar.

Hvorfor skal jeg lade mit badekar re-emaljere?

Selv om du måske ikke selv er den store fan af wellness, skal du være opmærksom på, at badekar i egen bolig er i høj kurs. Mange boligkøbere går bevidst efter et intakt badekar af en vis størrelse, når de kigger på hus eller lejlighed. Og således kan dit gamle, slidte badekar gå hen og blive et decideret aktiv for din bolig, skulle du gå hen og sætte denne til salg.

Dette kræver naturligvis, at badekarret holder en vis standard. En grim og slidt emalje, hvor kalk og okker har aflejret sig i grimme, misfarvede plamager, er ikke noget salgs argument. Derfor bør du lade dit badekar sætte i stand, således at det fremstår pletfrit og robust. Dette kan gøres ved hjælp af maling af badekar.

Få et godt tilbud på maling af badekar online

Ved maling af badekar renses karrets inderside op, således at den nye emalje kan binde. Når emaljen er påført, skal den blot hærde i 24 timer – og så står dit badekar smukt og skinnende som nyt igen. Få et tilbud på maling af badekar på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/