Få den bedste hjælp til VVS i Ringe

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Når badeværelset skal renoveres eller køkkenet bygges om er der næsten med sikkerhed VVS arbejde inkluderet i bygge projektet. Og derfor bør du kontakte en VVS’er.

Hvorfor må jeg ikke selv udføre mit VVS arbejde?

Måske føler du dig fint i stand til selv at flytte et afløb eller oprette et dræn til din nye opvaskemaskine eller vaskemaskine. Men her er det meget vigtigt at du er opmærksom på de regler der eksisterer på området.

Du må ikke selv udføre arbejde på de faste VVS installationer i bygningen. Til dette formål skal der tilkaldes en autoriseret VVS installatør. Denne regel er ikke lavet for at genere dig. Der er blot alt for mange risici forbundet med VVS arbejde. Og derfor er det vigtigt at dette arbejde udføres af en autoriseret fagperson.

Hvem er Hybel VVS ApS?

Hybel VVS ApS er en veletableret og anset VVS forretning i svendborg. I mere end 100 år har forretningen eksisteret, først under navnet Svend Hybel & Søn. Da Claus Hybel, som repræsenterer fjerde generation af den succesfulde VVS og blikkenslager familie, i 1996 overtager forretningen, får den sit nuværende navn Hybel VVS ApS.

Hybel VVS ApS har til huse på Ringvejen i Svendborg. Herfra kører de kompetente faglærte håndværkere hver dag ud til tilfredse og glade kunder over det meste af Sydfyn, her under Ringe, Nyborg, Faaborg og Svendborg.

Hos Hybel VVS ApS er du garanteret en kundevendt og professionel betjening. Hybel VVS ApS sætter en ære i at føre en konstruktiv dialog med kunden helt fra begyndelsen således at den endelige løsning bliver helt optimal. De dygtige medarbejdere hos Hybel VVS ApS holder deres ekspertiser og kompetence up to date gennem løbende efteruddannelser og kurser. Du kan således være helt sikker på at VVS arbejde udført af Hybel VVS ApS lever op til samtlige gældende standarder og regulativer.

Du kan læse mere på hybel-vvs.dk

Flere Nyheder