Festartikler skaber festen

Festartikler skaber festen

Skal der være fest? Så lad der være fest med et brag af festartikler! Livets mange festlige lejligheder giver anledning til at skabe de helt rigtige rammer, uanset om du skal holde bryllup, konfirmation, barnedåb, studenterfest eller fødselsdag. Bordpynt siges at skabe festen, og med dine valg af duge, servietter, bordløbere og bordkort kan du sætte retningen for festens stemning. Det er ofte de små ting, der gør det lille ekstra, der får os til at huske tilbage på de festlige lejligheder. Derfor er festartikler ikke bare en ekstra udgift til festen, men dét der er med til at skabe sjove minder.

Skal du holde bryllup er det oplagt at skabe et farvetema med alt fra farvekoordinerede duge, bordløbere, lys, balloner og guirlander. Rul den røde løber ud for dine gæster og tag imod dem med stil, eller stil små konfettirør på bordene, så gæsterne kan være med til at pynte din fest. Du må heller ikke glemme de små risposer, der er en fast tradition til bryllupper, eller en fin gæstebog, hvor dine gæster kan skrive søde beskeder, som du kan læse mange år efter den store dag.

Står du overfor at skulle holde studenterfest enten for en af dine kære, eller måske er det din egen, der står for døren, kan du forevige festen med billeder og lade dine gæster være fotografer ved at stille kamera på alle borde. Pift festen endnu mere op med forskellige drinkstilbehør, et loft fyldt med balloner, guirlander og små rislamper, der sørger for at festen kan vare til langt ud på natten.

Skal det være endnu vildere kan du holde temafest og invitere alle dine gæster til at komme udklædt i kostumer. Her er detaljerne lige så vigtige, som alle de andre festartikler. For hvem vil ikke gerne vinde prisen for aftenens bedste udklædning? Uanset anledningen er festartikler en vigtig del af en vellykket fest.