Friske fødder med bambusstrømper til job, træning eller andet

Måske har du hørt om bambus som en af de mere moderne former for tekstil i forbindelse med fremstilling af strømper, sokker eller undertøj. Det kan måske godt virke underligt at bambus skulle have de samme – eller bedre – egenskaber som bomuld eller syntetiske materialer. Men der er faktisk rigtig mange gode ting ved bambus når det handler om beklædning – og i særdeleshed de typer som sidder tættest på kroppen.

Brug bambus strømper i forbindelse med træning – en kæmpe fordel

De fleste mennesker sveder i forbindelse med hård fysisk aktivitet. Dette er ganske naturligt og der er intet odiøst i det – så at sige.

Når man sveder om fødderne er det dog som oftest ikke just forbundet med velvære at træne. Det er faktisk temmelig ubehageligt at dyrke motion når fødderne svupper rundt i skoene, og sokkerne er gennemblødt. Og lugten er ikke til at tage fejl af.

Mange bruger strømper fremstillet af bomuld eller nylon til dette formål – og disse materialer bærer en del af skylden for ubehaget. Bakterier kan nemlig sagtens gemme sig i bomulds strømper og sokker, og forsvinder kun hvis de vaskes ved høje temperaturer. Vælger du at kogevaske dine bomulds sokker vil du dog hurtigt opdage at de mister faconen og bliver ubehagelige at have på. Og nylon er bare et notorisk dårligt materiale når det handler om tekstil.

Bambus har den store fordel at materialets porøse struktur og anti bakterielle egenskaber bevares når det forarbejdes til tekstil. Det betyder at bambus strømper eller sokker både er varme og sved transporterende – og at der ikke vil danne sig dårlig lugt når du bruger strømper eller sokker fremstillet af bambus tekstil. Derfor vil du ikke opleve samme problemer med fodsved når du træner iført bambus strømper eller sokker.

Du kan finde Boody bambus strømper i den online shop på boody.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *