Gavekurv fyldt med lækkerier – find den online

Gavekurv fyldt med lækkerier - find den online

Er du ansvarlig for firmaets julegaver til ansatte, samarbejdspartere, leverandører og kunder, og er du helt på bar bund med hensyn til idéer? Så kunne du overveje en lækker gavekurv fyldt med lækre ting til ganen – i den våde såvel som i den tørre afdeling.

Færdigpakkede gavekurve – når du vil spare tid og penge

Måske tænker du, at det ikke helt er besværet værd at skulle samle alle de gave kurve selv. Det er ikke enhver forundt at have tid til at styrte rundt i special butikker, vinhandler og ølforhandlere for at sammensætte de perfekte gavekurve. Og det kan hurtigt blive dyrt i længden – hverken øl, vin, spiritus, chokolade, lakrids eller delikatesser er særlig billigt, hvis varerne skal holde en vis kvalitet. Derfor kan du med fordel gå en tur på nettet og tjekke udvalget af færdigpakkede gavekurve. Det største udvalg af varierede gavekurve i forskellige prisklasser finder du hos den velrenommerede virksomhed HN Gavekurve, som har specialiseret sig i gavekurve til enhver lejlighed – og især til erhvervslivets behov.

Gavekurve i højeste kvalitet fra HN Gavekurve

Folkene bag HN Gavekurve sætter en ære i at sammensætte de lækreste og mest indbydende gavekurve med de mest appetitvækkende produkter fra anerkendte brands og fabrikanter. I sortimentet finder du brands som Weibel, Johan Bülow Lakrids, PR Chokolade, Lakridseriet og Summerbird.

Der ud over finder du kvalitets vine, spiritus og øl i top klasse, safte fra Klosterbryggeriet, kaffe fra Sigfred Kaffefabrik og smagfulde delikatesser som for eksempel honning, tapenade, aioli, krydderier, chutneys, olier og eddiker, ketchup, sennep og syltede lækkerier. Og du kan altid supplere din gavekurv med lækre wellness produkter fra Munkholm.

Gavekurve i alle prisklasser – og til alle smagsløg

Uanset om modtageren af gavekurven er ung eller gammel, vin connoisseur eller afholdsmand, slikelsker eller diabetiker, vil du kunne finde en gavekurv, som falder i vedkommendes smag. I det store sortiment af gavekurve fra HN Gavekurve finder du såvel gavekurve, som udelukkende er fyldt med søde sager, som vingaver og chokoladegaver, gavekurve, som fortrinsvis indeholder spiritus af høj kvalitet (for eksempel gin fra 1975bysimon, Njord gin og Haymans Gin og Herbie Gin), og gavekurve med velsmagende belgisk øl.

Gavekurve fra HN Gavekurve findes i alle prisklasser, fra få hundrede kroner og op til 1.000,- kr for den dyreste gavekurv, som indeholder en mangfoldighed af nougat, chokolade, lakrids, karamel, nødder, mandler og cookies.

Se og bestil alle de lækre gavekurve på hngavekurve.dk