Gør en (stor) forskel som SOS vikar

De fleste mennesker drømmer om at gøre en stor forskel her i verden, og det er jo slet ikke umuligt at få gjort, for selv de største landvindinger i verden er jo ofte skab af en enkelt person, der har fået en god idé.

Nu er det jo dog ikke os alle, der evner at kunne lave en kur mod kraft, teleportation af mennesker eller lignende, men det er jo ikke ensbetydende med, at man ikke har stor værdi og kan gøre en gevaldig forskel.

Ofte er de reelle helte dem, som man ikke ser, eller som der ikke bliver sunget om, men som er nødvendige led i vores samfund, for at hjulene og systematikken kan gøre rundt og fungere.

Det kræver ikke, at man er astrofysiker, læge eller lignende. DU besidder helt sikkert nogle kvalifikationer, som andre kan bruge.

Vær parat, når du bliver tilkaldt

Tænk bare på, dengang du kom akut, da din ven skulle flytte, og der ikke var andre, der kunne hjælpe eller var sprunget fra.

Måske skulle du give et vigtigt lift til hospitalet. I det store regnskab tænker man måske ikke over det, fordi man tager det for givent ved at være et godt menneske, og man så ellers tror på karma.

Men mange mennesker og brancher af afhængige af, at hjælpen lige kan komme med kort varsel, når lokummet figurativt brænder.

Nogle dage mangler man hænder på en arbejdsplads, andre dage er folk lagt syge, eller man har noget sæsonarbejde, hvor der virkelig er run på.

Det er her, man kan gå ind og være SOS vikar, hvor der virkelig er brug for en – det vil virkelig blive værdsat.

Du kan få udfordret dig selv og generelt få prøvet dine evner af. Du har måske flere, end du lige var klar over.

Læs mere her: https://norstaff.dk/sos-vikar-akut-hjaelp-mandskab/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *