Hvornår er det tid til maling af badekar?

Hvornår er det tid til maling af badekar?

Her er lige et godt råd til dig med det samme, hvis du overvejer at udskifte dit badekar:

Hold inde! Det kan være, du sagtens kan nøjes med at male badekaret fremfor at skulle have det udskiftet!

Det ville da også være synd og skam, hvis du har sådan et rigtigt gammelt arvestykke af et badekar, måske endda på løve-fødder, som du holder meget af, men desværre har forsømt i en travl hverdag til at holde ved lige, som du nu tror, du bliver nødt til at smide ud og erstatte med et nyt.

Gamle badekar er sjældent andet værd end affektionsværdien, så der er oftest heller ikke andet at gøre, end at køre badekaret til skrot.

Men det er netop ikke sikkert, at du bliver nødt til at ty til denne løsning, for du kan måske løse nogle af problemerne ved badekaret ved blot at få det malet af en fagperson, så det fremstår som nyt igen.

Vi mener selvfølgelig ikke, at du skal male badekaret med almindelig maling. Det vil ikke være noget god løsning. Med maling af badekar mener vi, at du får pålagt en nu emaljering, som gør badekaret så flot som næsten nyt.

Blandt de førende eksperter til at klare den slags har vi ny-emalje.dk, som vi kraftig vil foreslå dig, at du anvender til at få lagt en ny maling/emaljering på badekaret: https://ny-emalje.dk/emaljering-af-badekar/

Badekaret kan selvfølgelig godt være så medtaget, at en ny emaljering ikke er løsning nok, men det kan en fagperson ofte bedømme.

Hvis der “blot” er tale om, at der er kommet enkelte ridser eller falmen i den eksisterende overflade-emaljering, så kan du godt nøjes med en udskiftning af emaljen, hvilket er langt billigere end at få anskaffet et nyt badekar.

Hvis badekaret dog har hele revner, så vandet fosser ud, når du hælder vand i det, er det nok en god ide at få et nyt badekar.