Le Tribute Gin er måske den bedste gin af sin slags

Det vil selvfølgelig altid komme an på ens smagsløg, om man mener, at lige en Le Tribute Gin vil være den bedste af sin art, og man kan jo spørge sig selv, hvordan man lige kan finde ud af at kåre den gin som sin bedste af sin art.

Man kan jo slå ned på mange forskellige parametre, hvor den måske vil udmærke sig på prisen, mens den måske ikke går så godt sammen med forskellige madretter.

Den slags ser man jo tit i test, hvor man kårer den bedste af sin art i forskellige kategorier, og her vil en Le Tribute Gin måske ende godt i den ene kåring, men knapt så godt i den næste.

Men det er jo så ved at lægge alle disse placeringer sammen, at man kan sige, at man har at gøre med den bedste gin, man sammenlagt kan finde derude, når man ser på alle forhold.

Lad Le Tribute Gin stå sin prøve

At komme med sådan et vovet postulat, at Le Tribute Gin er den bedste, kommer nok an på en prøve.

Derfor kan man jo lave sine egne resultater i form af, at man alene afprøver den i forskellige sammenhænge, som kan være at smage den rent under de rette forhold, eller man drikker den sammen med noget mad og ser, hvordan man oplever den.

Den næste test er så selvfølgelig at invitere ens andre gin-entusiaster forbi, så de kan afprøve den.

Der vil måske ikke være ubetinget begejstring for den, når alle deltagere skal være ærlige, men måske udmærker den sig igen sammenlagt.

Endelig kan man også lade den stå sin prøve ved at tilmelde den til nogle konkurrencer, hvor det er gin-kendere, der skal smage på den og bedømme den.

Vi tør godt vove den påstand, at her vil den klare sig godt.