Maler: Få hjælp i Frederikssund

Trænger væggene i dine stuer og værelser til en opfriskning – og er malingen på dørkarme, paneler og vinduesrammer så småt begyndt at skalle af? Så bør du kontakte dit lokale malerfirma. Du kan nemlig lige så godt få ordnet vægge og indvendigt træværk på én og samme tid. Og når først vægge og paneler skinner, skal loftet også have en tur!

Kan jeg ikke bare male selv?

Hvis du påtænker selv at svinge pensel og maler rulle bør du først og fremmest overveje om det er umagen værd. I de færreste tilfælde kan det faktisk ikke betale sig selv at udføre malerarbejde i boligen. I hvert fald ikke hvis resultatet skal være flot og holdbart.

Malerarbejde indebærer nemlig meget andet og mere end blot at smøre maling ud på vægge, lofter og træværk. Såvel vægge som træværk skal klargøres forud for maling. Fedt og støv partikler vil igennem årene have indlejret sig i malingen på væggene. Dette er en af årsagerne til deres falmede og snuskede udtryk. Og samtidig vil ny maling ikke kunne binde til væggene før skidtet er slebet af og overfladen primet med Microdispers.

Der ud over skal du i gang med spartel og spartelmasse, hvis der er huller i pudset. Er der revner fra sætnings skader kan det være nødvendigt med opsætning af filt. Og i grelle tilfælde, hvor pudset er særligt beskadiget, kan et smukt resultat kun muliggøres ved hjælp af en fuldspartling.

Som det fremgår kan malerarbejde godt gå hen og blive temmelig krævende. Hvis du lægger den forventede arbejdstid oven i dine direkte udgifter til indkøb af malergrej og materialer vil det ligeledes fremgå at det allerbedst kan betale sig at hyre en dygtig maler til opgaven. Du finder din lokale maler gennem det landsdækkende malerfirma Malerkanonen – læs mere på Malerkanonen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *