Når man får den beklagelige besked på et værksted…

Du ved godt, at din bil har set bedre dage, og den er ikke så ny, som du ellers går og bilder dig ind, at den er.

Du skal tit gøre rent i den og køre den til vask, og hvis du misser at tjekke grundigt efter på bilen, så kan du se, at der er meget begyndende rust på den, og du tør ikke tænke på, hvor længe de mange rustbehandlinger kommer til at kunne holde.

Men den bil har bare betydet så meget for dig, og SÅ gammel er den ikke, og SÅ mange skader har den da heller ikke.

Det kan da godt være, du synes, du tit sender den på værksted i Roskilde, hvor du plejer at komme, og de giver dig den bedste service og vil gøre alt for din bil, fordi de ved, hvor meget det betyder for dig, at du kan blive ved med at eje den.

Men sådan kan det desværre ikke blive ved med at forløbe.

Værkstedet kommer med den triste meddelelse

For man får måske på et af de utallige besøg på værkstedet i Roskilde at vide, at det er et spørgsmål tid, før det vil være som at sætte lapper af plastre på et åbent kødsår: Det hjælper ikke rigtigt noget og vil ikke se ud af noget i længden.

Du kan da også se på din pengepung, at det er ved at dræne kontoen, at du skal kaste så mange penge efter den her bil, da den hele tiden skal fikses, justeres, rettes til, ordnes og meget andet.

Derfor er det måske en plan, hvis man piller reservedele ud af den og sælger den til skrot, eventuelt kan man måske lægge den som lidt pant for den næste bil, som man køber og glæder sig til at vise frem på værkstedet i Roskilde.