Send din pakke trygt med GLS

09 september 2020
Astrid Pedersen

Hvis du står for at skulle sende en pakke, og du ikke er helt vant med processen, er det en god idé at opsøge vejledning. Det kan du få hos pakke.dk, som gør det nemt for dig at sende pakker og andre forsendelser med nogle af de bedste udbydere herhjemme.

Hos pakke.dk kan du nemlig finde og sammenligne priser på netop din forsendelse, fra operatører så som PostNord, DAO, BRING, UPS, DHL, JetPak, TNT, FedEx og GLS. Sidst nævnte er blandt de mest populære og anvendte udbydere af forsendelses services blandt såvel private som erhvervs kunder. Dette skyldes ikke mindst det utroligt vel udbyggede distributions netværk som spænder over hele verden.

Samtidig tilbyder GLS fleksible og kundevenlige løsninger og et højt service niveau. Du kan for eksempel altid finde en GLS pakkeshop i nærheden af dig hvilket gør det særdeles nemt at sende og afhente pakker og andre forsendelser sendt med GLS. Og med en smart tracking app kan du nemt spore din forsendelse, og følge den på dens rejse fra afsender til destination.

Hvordan finder jeg de bedste GLS priser?

Hvis du synes at det lyder som en god idé at bruge GLS som service udbyder når du skal sende en pakke kan du med fordel bruge pakke.dk når du skal finde den optimale forsendelses model. Hos pakke.dk skal du nemlig blot anføre pakkens mål og vægt samt afsenders og modtagers adresse i den smarte pris beregner. Så vil du blive præsenteret for et udvalg af forsendelses modeller som matcher netop din pakke. Og så er det bare at vælge og vrage.

Når du bruger pakke.dk til at finde den perfekte forsendelses metode med GLS kan du samtidig betale for din forsendelse og downloade et pakkelabel til udprintning. Send pakke med GLS via pakke.dk og spar tid og besvær.

Flere Nyheder