Veludstyret kursuslokale med moderne AV faciliteter

Veludstyret kursuslokale med moderne AV faciliteter

Når du skal afholde kursus eller seminar, er det vigtigt at du har det rette udstyr til formidling og kommunikation. På den måde kan du nå dine deltagere bedste muligt, og dermed kan alle få det optimale ud af undervisningen, foredraget eller forelæsningen. Det er for eksempel vigtigt, at der i dit kursuslokale forefindes AV udstyr – det vil sige fremviser og lærred, eventuelt mikrofon (hvis der er tale om et større lokale), og helst også en god internet adgang. Det sidste er vigtigt hvis du har deltagere med på conference call, som har brug for at tage del i den visuelle del af din fremlæggelse.

Hos HUSET i Middelfart finder du de bedste kursuslokaler, som med sublim akustik og top of the line AV udstyr danner de perfekte rammer om dit kursus eller din konference. Du kan vælge mellem kursuslokaler i alle tænkelige størrelser og udformninger. Samtidig har du mulighed for at booke gruppearbejdslokaler i tilfælde af at dit seminar inkluderer samarbejde i grupper.

Lækre faciliteter hos HUSET i Middelfart?

Ud over de flotte kursuslokaler, kan du hos HUSET i Middelfart finde andre faciliteter, som kan være nyttige i forbindelse med seminarer, kurser og konferencer. Har du for eksempel tænkt dig at afholde dit seminar over flere dage, eller kommer dine gæster langvejs fra, kan du booke værelser til overnatning i det tilhørende business hotel.

I behøver heller ikke at gå langt for at finde bespisning, idet centerets restaurant gerne disker op med lækker gourmet mad til samtlige måltider. Og så er der rig mulighed for afslapning, enten med en gåtur i den nærliggende skov og langs Fænøsund, med en drink på centerets terrasse eller i atrium gården, eller med billard og bordfodbold i konferencecenterets kælder.

Hvis du ønsker at booke et kursuslokale på Fyn hos HUSET i Middelfart, kan du læse mere på huset-middelfart.dk